Skip to main content
GINOP-2.1.2-8-1-4-16-2017-00168

Intelligens vércukormérő kifejlesztése a CNW-nél

CNW Rendszerintegrációs Zrt. fejlesztésének célja a cukorbetegségben érintettek számára egy olyan mérőkészülék kifejlesztése, amely alkalmas a vércukorszint fájdalommentes, non-invazív módon történő monitorozására, a mért értékek tetszőleges gyakorisággal történő mérésére és egy adatközpontba továbbítására. A projekt a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében 297,48 millió Ft összegű vissza nem térítendő támogatásból, valamint 149,50 millió Ft összegű visszatérítendő hitelforrásból, a Széchenyi 2020 program, „Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása kombinált hiteltermék felhasználása” című felhívás keretében, GINOP-2.1.2-8-1-4-16-2017-00168 azonosítószámmal valósult meg.

 

További információk

CNW Rendszerintegrációs Zrt.

Cégünk a CNW Zrt. két évtizede a hazai informatikai piac jelentős szereplője, nemzetközi gyártók által elismert, pénzügyileg stabil, innovatív információtechnológiai szolgáltató cég.

CNW megoldások fejlesztéstől üzemeltetésig

Termékeink és szolgáltatásaink

 

AutoID rendszerek

Egyedi, cégre szabott, komplett azonosítás technikai (AutoID) megoldások, referenciák, cikkek

 

Üzemeltetés

Cégünk két évtizede nyújt IT rendszerek üzemeltetésével kapcsolatos szolgáltatást, igény szerint outsourcing keretében is.

 

E-learning

Moodle alapú e-learning keretrendszerek fejlesztése, integrálása egyedi igények szerint

 

Egyedi fejlesztések

Egyedi igények alapján megtervezett szoftverek fejlesztése, az igényfelméréstől a beüzemelésig.

 

IT biztonság

IT biztonsági megoldásaink határvédelemtől a mobileszköz menedzsmentig.

 

Dokumentummenedzsment

NetRegister dokumentumkezelő rendszer az iratkezelés, szerződésnyilvántartás és számlaengedélyezés támogatására.

 

IBM szoftverek

Cégünk az IBM széleskörű portfóliójából az alábbi szoftverekkel és technológiákkal kiemelten foglalkozik.

 

Jegykezelés

Service Desk megoldásunkkal egységes, szabályozott keretek közé terelhetők az ügyfélszolgálati támogatási folyamatok.

 

Vállalati energia szétosztás

Vállalati Energia Szétosztó rendszer (VESZ) megoldást nyújt a vállalat minden mért energia fogyasztási adatának egy rendszerbe gyűjtésére.

Rólunk

Cégünk a CNW Zrt.  1994 óta a hazai informatikai piac jelentős szereplője, nemzetközi gyártók által elismert, pénzügyileg stabil, innovatív információtechnológiai szolgáltató cég.


Évtizedes tapasztalatokkal rendelkezünk információmenedzsmenthez kapcsolódó egyedi szoftverek fejlesztésében, vállalati tartalomkezelő és dokumentummenedzsment rendszerek kialakításában, valamint IT rendszerek üzemeltetése és felügyelete terén. Jelentős referenciáink vannak továbbá RFID alapú fejlesztések,  e-learning megoldások szállításában, integrációjában és testre szabásában. A felsorolt területeken kész alkalmazásokkal és sokrétű szolgáltatásokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére, melyekben a legfejlettebb technológiai háttér ötvöződik cégünk sok éves tapasztalatával és szaktudásával.

 

A CNW Zrt. az évek során számtalan közepes és nagyobb informatikai projektet valósított meg sikeresen az államigazgatásban és a versenyszféra szinte minden területén.  Minőségi szolgáltatásaink, kimagasló szaktudású munkatársaink, valamint folyamatosan bővülő és visszatérő ügyfélkörünk bizonyítják, hogy az általunk képviselt szakterületeken sikerrel valósítottuk meg célkitűzéseinket.

Keressen minket!

Vállalati IT megoldások

Egyedi fejlesztés, Dokumentummenedzsment, RFID alapú megoldások, E-learning, Rendszerintegráció