DOKUMENTUMMENEDZSMENT

NetRegister - iratkezelés, szerződéstár, számlaengedélyezés

NETREGISTER

A NetRegister segítségével –  keletkezésüktől archiválásukig –  egyetlen rendszerben nyomon követhetők a vállalati dokumentumok és a hozzájuk kapcsolódó munkafolyamatok.

IRATKEZELÉS

A Netregister Iratkezelés moduljával a dokumentumokat végigkövethetjük az érkeztetés-iktatás, ügyintézés lépéseitől a kiadmányozáson át az irattározásig, selejtezésig.

SZERZŐDÉSTÁR

Teljes körű megoldást a szerződések egységes és központi nyilvántartására, kezelésére.

SZÁMLAENGEDÉLYZÉS

CNW Zrt. számlaengedélyezési rendszere nyomon követhetővé teszi a számlák útját, felgyorsítja a számlakezelés folyamatát, valamint támogatja az ellenőrzési, jóváhagyási, engedélyezési folyamatokat.

PARTNERNYILVÁNTARTÁS

A NetContact partnernyilvántartóval – mely a NetRegister részét képezi, – a vállalat üzleti partnereit, vásárlóit, megrendelőit, versenytársait különböző igényekre szabott kategóriák szerint tarthatja nyilván.

POSTÁZÓ ALKALMAZÁS

A NetPost postázó alkalmazás a dokumentummenedzsment és partnernyilvántartó rendszerrel együttműködve támogatja a postázás folyamatát, segíti a vállalat postai előkészítési feladatai, és a postai adminisztrációt.

KOMPETENCIÁINK

Tartalom- és dokumentumkezelő alkalmazások bevezetésekor a kezdeti lépésektől a kialakított rendszer felügyeletéig számos szolgáltatással támogatjuk a sikeres bevezetést.

ELŐNYÖK ÉS MEGTÉRÜLÉS

Az elektronikus dokumentumkezelés bevezetésével az adminisztrációt végző munkatársak, a vezetők és az ügyfelek is számos előnyre tehetnek szert.

REFERENCIÁK

Néhány jelentősebb NetRegister referenciánk