Skip to main content

A Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi Szervezete biztosítja a gépjármű vezetői engedély megszerzéséhez szükséges elsősegélynyújtó képzést és vizsga lehetőséget a fővárosi lakosok számára. A koronavírus okozta nehézségek és az adminisztrációs terhek enyhítésére felmerült ezen folyamatok automatizálásának igénye, azaz online felületen keresztül is lehetőséget biztosítani a közúti elsősegélynyújtó vizsgákra való jelentkezésre. Cégünk, a CNW Zrt. nyerte el a feladatra megfelelő időpont foglalási és jelentkezési rendszer fejlesztését és üzemeltetését.

A projekt keretében a vizsgához kapcsolódó teljes adminisztrációs tevékenységet a vizsgázóknak legkényelmesebb, online felületre helyeztük. A webes alkalmazásban megtekinthetők az elérhető vizsga helyszínek és szabad helyek, mindezek függvényében az elsősegélynyújtó vizsgákra történő jelentkezés és az időpont kiválasztás is itt történik. A rendszer működéséhez szükséges infrastruktúrát felhő szolgáltatásként a CNW Zrt. biztosítja. Megoldásunkhoz integráltuk az OTP Simple Pay fizetési, valamint a Billingo elektronikus számlázó rendszerét, így a vizsgázóknak azonnal lehetőségük nyílik a vizsgadíj online kifizetésére és a kapcsolódó számla elérésére.

A fenti egyszerű és gyors online vizsgajelentkezési lehetőség – a megszokott telefonos és személyes jelentkezés mellett – 2021. februártól érhető el az alábbi linken. Várhatóan az új felületen keresztül évente több tízezer vizsgázó veszi majd igénybe a webes időpont foglalás, jelentkezés és fizetés nyújtotta kényelmes ügyintézést a budapesti Vöröskeresztnél.

Vizsgajelentkezés:
https://vizsga.voroskeresztbp.hu/login/index.php