Skip to main content
 • Cégünk ebben az évben együttműködő partnerként támogatja a Határtalan Design kiállítást.

   

  A régió egyik legjelentősebb, tizenöt éves múltra visszatekintő, dinamikusan fejlődő független kiállítása és összművészeti rendezvénysorozata ezúttal 14 ország több mint 140 dizájnerének, ékszertervezőjének és képzőművészének a munkáit mutatja be.

  A kiállítás 2020. 10. 10 – 11. 15. között, a Kiscelli Múzeumban tekinthető meg.

 • A járványügyi helyzet sem tántorította el a Petrik Lajos Budapesti Műszaki Szakképzési Centrumot a Digitális Témahét lebonyolításától, amely ezúttal 100%-ban online történt.

 • Új szolgáltatásunk keretében Zebra azonosítás technikai termékek forgalmazásával is foglalkozunk. Termékeink között megtalálhatók ipari adatgyűjtők, vonalkód és RFID olvasók, ipari tabletek, címke- és kártyanyomtatók, kiegészítő termékek, kellékanyagok.

  http://ipariazonositas.hu/

   

 • 2019. április 8-12. között immár negyedik alkalommal került megrendezésre a  Digitális Témahét,  amelynek fő célja a digitális kompetencia fejlesztése és a kerettantervi fejlesztési célok megvalósítása az infokommunikációs technológia hatékony alkalmazásával. A programban részt vevő pedagógusok és diákok változatos és kreatív iskolai projektek keretében fejleszthetik képességeiket technológiával támogatott tanulás során.

 • A CNW Rendszerintegrációs Zrt. a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében 297,49 MFt összegű vissza nem térítendő, valamint 149,50 MFt összegű visszatérítendő hitel összegre nyert európai uniós támogatást.

 • Az IBM már a tavalyi év folyamán szorosabb együttműködést kezdett a HCL Technologies-el, és fejlesztési-kiadási tervet dolgoztak ki a 2025-ig terjedő időszakra. Az együttműködés célja a Domino termékkör fejlesztésének fellendítése, és a felhasználók befektetésének megőrzése volt.
  Ennek az együttműködésnek az első gyümölcse, a  DominoV10 (a beta 2-es változat már elérhető), amelynek  a hivatalos világpremierje:

  2018. október 9, Frankfurt

   

 • IBM szoftverlicencek, adatbáziskezelők, VIR rendszerek, ezek fejlesztőeszközei, bővítése, kiegészítése, meghosszabbítása, verzió-követése, cseréje, és új szoftverlicencek beszerzése és kapcsolódó szolgáltatások teljesítése (KM03SLIC17) kapcsán állunk központosított közbeszerzés hatálya alá tartozó ügyfeleink rendelkezésére.

   

 • Április 26-án a CNW Zrt. előadóként vett részt a SecWorld 2017 konferencián, ahol idén is az IT biztonság volt a rendezvény fókuszában. Az eseményen Bezák Gergely kollégánk "Fenyegetések a radarképen - intelligens, integrált segítség" címmel tartott előadást a fenyegetés észlelés, támadás detektálás, valamint mobileszköz védelem témakörében, és válaszolt a konferenciát záró kerekasztal beszélgetés során felmerült kérdésekre.
  Bezák Gergely előadásának megtekintése .