Skip to main content

Cégünk, a CNW Rendszerintegrációs Zrt. fennállása óta szponzorál oktatási intézményeket, ezért idén is örömmel döntöttünk úgy, hogy iskolák projektjeit támogatjuk.

Egyik támogatott intézmény a Petrik Lajos Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum volt, amely idén is részt vett a Digitális Témahéten. Cégünk ezúttal online követte a verseny heti eseményeit, valamint a Petrik Alapítvány pénzbeli támogatásával járultunk hozzá a díjazáshoz.
A program sikerességét pályázati eredmény is erősíti: a  Digitális Témahét 2021 pályázaton a Futuropia projekttel a Petrik Lajos Szakképzési Centrum első helyen végzett a Szakképzési Intézmények kategóriában.

A cégünk által támogatott másik intézmény a Lábatlani Arany János Általános és Alapfokú Művészeti Iskola, pontosabban az iskola két tanulója. A pedagógusok elmondták, hogy a digitális oktatáshoz szükséges technikai háttér megteremtése nehéz feladatot rótt a családokra, ezért az eredményes tanulás megkönnyítésére a tanárok által javasolt két diák részére laptop támogatást nyújtottunk.