Skip to main content
 • Cégünk, a CNW Rendszerintegrációs Zrt. fennállása óta szponzorál oktatási intézményeket, ezért idén is örömmel döntöttünk úgy, hogy iskolák projektjeit támogatjuk.

 • Széchenyi 2020 logóA kedvezményezett neve: CNW Rendszerintegrációs Zrt.

  A projekt címe: Intelligens vércukormérő kutatáson alapuló kifejlesztése a CNW Zrt-nél

  A szerződött támogatás összege: 297 479 647 Ft

  A támogatás intenzitása a projekt elszámolható összköltségének mértéke: 55 %

 • Cégünk a hazai informatikai piac jelentős szereplője, nemzetközi gyártók által elismert, pénzügyileg stabil, innovatív információtechnológiai szolgáltató cég. Évtizedes tapasztalatokkal rendelkezünk információmenedzsmenthez kapcsolódó egyedi szoftverek fejlesztésében, vállalati tartalomkezelő és dokumentummenedzsment rendszerek kialakításában, valamint IT rendszerek üzemeltetése és felügyelete terén. Az uniós támogatás segítségével olyan eszközök beszerzése valósult meg, amelyek alkalmasak a nemzetközi társaságok által elvárt kompetenciák és IT kapacitások teljesítésére.

 • Idén június 25-én rendezték meg a MoodleMoot 2021 online konferenciát, ahol egy egész napos program keretében számos e-learninghez,  Moodle-höz kapcsolódó előadást hallgathattak az érdeklődők. Az egész napos eseményen mind az oktatási intézmények, mind a versenyszféra képviselői megosztották Moodle tapasztalataikat, és bemutatták új megoldásaikat, szolgáltatásaikat. Az eseményen a  CNW is az előadók között képviseltette magát, az általunk fejlesztett kérdésbank alkalmazást, a Quizidy-t mutattuk be.

 • Az IBM SPSS termékcsalád  piacvezető statisztikai szoftver, amely

 • A Petrik Lajos Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum idén is részt vett a Digitális Témahéten, amelyet az előző évhez hasonlóan 2021-ben is online rendeztek meg.

 • 2021. május 4-én  - a Moodle e-learning rendszerrel foglalkozó cégek közül elsőként és jelenleg egyetlenként - a CNW Rendszerintegrációs Zrt. megszerezte a Moodle Certified Partneri minősítést és csatlakozhatott a Moodle hivatalos partneri hálózatához.

   

 • Új szolgáltatásunk keretében Zebra azonosítás technikai termékek forgalmazásával is foglalkozunk. Termékeink között megtalálhatók ipari adatgyűjtők, vonalkód és RFID olvasók, ipari tabletek, címke- és kártyanyomtatók, kiegészítő termékek, kellékanyagok.

  http://ipariazonositas.hu/

   

 • A Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi Szervezete biztosítja a gépjármű vezetői engedély megszerzéséhez szükséges elsősegélynyújtó képzést és vizsga lehetőséget a fővárosi lakosok számára. A koronavírus okozta nehézségek és az adminisztrációs terhek enyhítésére felmerült ezen folyamatok automatizálásának igénye, azaz online felületen keresztül is lehetőséget biztosítani a közúti elsősegélynyújtó vizsgákra való jelentkezésre. Cégünk, a CNW Zrt. nyerte el a feladatra megfelelő időpont foglalási és jelentkezési rendszer fejlesztését és üzemeltetését.

   

 • IBM szoftverlicencek, adatbáziskezelők, VIR rendszerek, ezek fejlesztőeszközei, bővítése, kiegészítése, meghosszabbítása, verzió-követése, cseréje, és új szoftverlicencek beszerzése és kapcsolódó szolgáltatások teljesítése (KM03SLIC17) kapcsán állunk központosított közbeszerzés hatálya alá tartozó ügyfeleink rendelkezésére.