Skip to main content

IBM SPSS Statistics

Az IBM SPSS Statistics egy több modulból felépülő termékcsomag, mely teljes körű támogatást nyújt a különböző adatanalizálási folyamatokhoz. Az IBM SPSS termékcsalád segítségével összetett statisztikai elemzéseket végezhet, továbbá tartalmaz még egy hatalmas algoritmus könyvtárat, lehetőséget nyújt big data integrációra, valamint könnyedén vezethető be különböző alkalmazásokba is.

Könnyű, rugalmas használatának köszönhetően, minden felhasználó számára egyszerűen kezelhető. Projekt mérettől függetlenül, az egyszerű vagy összetett projektekhez is jól használható, így segíthet a vállalata számára új lehetőséget találni, növelni a hatékonyságot és minimalizálni a kockázatokat.

Az IBM SPSS termékcsaládon belül, az SPSS Statistics remekül használható teljes körű hipotézis vizsgálatokhoz, míg az SPSS Modeler segítségével eddig rejtett minták fedezhetők fel az adatokban, mely inkább hipotézis feltevéses megközelítés.

Az alapszoftver és az SPSS további moduljai külön-külön is telepíthetők, használhatók. A felhasználóbarát kezelőfelületen egyszerű kattintásokkal - programozási ismeretek szükségessége nélkül - a legkomplexebb elemzés esetén is rendelkezésre áll minden szükséges adatkezelési, statisztikai, és riportkészítési lehetőség.

Az IBM SPSS Statistics piacvezető statisztikai szoftver, rengeteg olyan analitikai funkcióval, melyek segítségével jól hasznosítható betekintést nyerhet vállalata adataiba.

 • Könnyen használható
  Végezzen részletes elemzéseket és készítsen róluk kimutatásokat pár kattintással, egy egyszerűen kezelhető felületen, bármilyen kódolási ismeret nélkül.
 • Hatékony adatkezelés
  A helytelen adatok beazonosításával, hiányzó adatok mintáinak felfedezésével nagy mértékben csökkentheti az adatok előkészítéséhez szükséges időt.
 • Átfogó statisztikák
  Segítségével futtathat összetett és leíró statisztikákat, regresszió számítást, és még számos analízist.

 

Szolgáltatásaink

Tanácsadási szolgáltatásunk keretében segítséget nyújtunk:

 • az adott feladat megoldásához szükséges szoftver modul(ok) és az optimális szoftver licenc típusok kiválasztásában,
 • valamint az SPSS rendszer elemeinek telepítésében és indításában,
 • az adatok előkészítésében,
 • és az elemzések elkészítéséhez szükséges beállítások megvalósításában,
 • SPSS szerver kiépítésében és beállításában.

 

IBM SPSS Statistics további előnyei

IBM SPSS Modeler