Skip to main content

Az IBM SPSS termékcsalád piacvezető statisztikai szoftver, amely segítségével összetett statisztikai elemzéseket végezhet, tartalmaz egy hatalmas algoritmus könyvtárat, lehetőséget nyújt big data integrációra, valamint könnyedén bevezethető különböző alkalmazásokba is. Projekt mérettől függetlenül, az egyszerű vagy összetett projektekhez is jól használható, így segíthet a vállalata számára új lehetőséget találni, növelni a hatékonyságot és minimalizálni a kockázatokat. Az IBM SPSS termékcsaládon belül, az SPSS Statistics remekül használható teljes körű hipotézis vizsgálatokhoz, míg az SPSS Modeler segítségével eddig rejtett minták fedezhetők fel az adatokban, mely inkább hipotézis feltevéses megközelítés.

SZOLGÁLTATÁSAINK

IBM SPSS Statistics tanácsadásunk keretében az alábbi szolgáltatásokban nyújtunk segítséget:

  • az adott feladat megoldásához szükséges SPSS szoftver modul(ok) és az optimális szoftver licenc típusok kiválasztásában,
  • az SPSS rendszer elemeinek telepítésében és indításában,
  • az adatok előkészítésében: azaz a forrás adatokban szereplő hiányzó, kiugró adatok kiszűrésében, valamint szükséges műveletek elvégzéséhez kialakítjuk az adatok megfelelő elrendezését.
  • SPSS Statistics esetén riportok és elemzések elkészítéséhez szükséges beállítások megvalósításában
  • SPSS szerver kiépítésében és beállításában segítséget nyújtunk a rendszer számára szükséges erőforrások megbecslésében, SPSS és adattárhelyek kapcsolatának, architektúrájának kialakításában, valamint SPSS műveletek automatizálásában SPSS Collaboration and Deployment Services használatával.

IBM SPSS Statistics

IBM SPSS Modeler

IBM SPSS licencelés