Az elektronikus iratkezelés és ügyvitel alapját képezi a jól áttekinthető, pontos, naprakész partnernyilvántartás. A NetContact partnernyilvántartóval – mely a NetRegister részét képezi, – a vállalat üzleti partnereit, vásárlóit, megrendelőit, versenytársait különböző igényekre szabott kategóriák szerint tarthatja nyilván.

A NetContact lehetővé teszi korlátlan számú cég, szervezeti egység és személy nyilvántartását. A nyilvántartásba bejegyezhetők a cégek, telephelyek, szervezeti egységek, kapcsolattartók részletes ügyfélleíró adatai (e-mail cím, telefonszám, beosztás, stb.), így a levelek, e-mailek címzése, változások követése pontosan, hiba nélkül megvalósítható. A munkatársak saját üzleti partnereik nyilvántartására jól áttekinthető, szűkített címjegyzéket használhatnak. A különböző szempontok, kategóriák (vevő, szállító, stb.) alapján létrehozott csoportok használata megkönnyíti a körlevélküldéseket, listázásokat, lekérdezéseket.
Az alkalmazás integrálható az elektronikus levelezőrendszerrel, a központi fax szolgáltatatással, és természetesen a NetRegister dokumentumkezelővel, így iktatásnál, címzésnél az adatokat egyetlen kattintással beilleszthetjük a partnernyilvántartásból.