Skip to main content

Támogatók voltunk a Digitális Témahéten

2019. április 8-12. között immár negyedik alkalommal került megrendezésre a  Digitális Témahét,  amelynek fő célja a digitális kompetencia fejlesztése és a kerettantervi fejlesztési célok megvalósítása az infokommunikációs technológia hatékony alkalmazásával. A programban részt vevő pedagógusok és diákok változatos és kreatív iskolai projektek keretében fejleszthetik képességeiket technológiával támogatott tanulás során.

Cégünk szakmai támogatóként, és felajánlott tárgynyereményekkel vett részt a Petrik Lajos Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum idei Digitális Témahetén.
A résztvevő diákok 5 fős web- vagy mobilalkalmazás fejlesztő csapatokban versenyeztek, és a a megvalósítandó projekten keresztül betekintést nyerhettek egy valós cég működésébe, munkafolyamataiba. A diákok határozták meg kitalált cégük alapjait, megtervezték logójukat, megírták marketing anyagaikat.

A HR-es csapat munkájához a CNW HR vezetője  Dr. Péterváriné Fodor Magdolna adott ötleteket a tanulóknak, míg vezérigazgatónk, Fekete István a heti projektmunkát értékelő szakmai zsűrit erősítette.  
A diákok nagyon hasznos tapasztalatokat szerezhettek a témahét kapcsán, mi pedig örömmel vettünk részt a Petrik felkészült oktatói által szervezett jó hangulatú eseményen, amelynek reméljük a jövőben is lesz folytatása.