Skip to main content

Dokumentummenedzsment

NetRegister - iratkezelés, szerződéstár, számlaengedélyezés

 

NetRegister

A NetRegister segítségével -  keletkezésüktől archiválásukig -  egyetlen rendszerben nyomon követhetők a vállalati dokumentumok és a hozzájuk kapcsolódó munkafolyamatok.

 

Számlaengedélyezés

CNW Zrt. számlaengedélyezési rendszere nyomon követhetővé teszi a számlák útját, felgyorsítja a számlakezelés folyamatát, valamint támogatja az ellenőrzési, jóváhagyási, engedélyezési folyamatokat.

 

Kompetenciáink

Tartalom- és dokumentumkezelő alkalmazások bevezetésekor a kezdeti lépésektől a kialakított rendszer felügyeletéig számos szolgáltatással támogatjuk a sikeres bevezetést.

 

Iratkezelés

A Netregister Iratkezelés moduljával a dokumentumokat végigkövethetjük az érkeztetés-iktatás, ügyintézés lépéseitől a kiadmányozáson át az irattározásig, selejtezésig.

 

Partnernyilvántartás

A NetContact partnernyilvántartóval - mely a NetRegister részét képezi, - a vállalat üzleti partnereit, vásárlóit, megrendelőit, versenytársait különböző igényekre szabott kategóriák szerint tarthatja nyilván.

 

Előnyök és megtérülés

Az elektronikus dokumentumkezelés bevezetésével az adminisztrációt végző munkatársak, a vezetők és az ügyfelek is számos előnyre tehetnek szert. 

 

Szerződéstár

Teljes körű megoldást a szerződések egységes és központi nyilvántartására, kezelésére.

 

Postázó alkalmazás

A NetPost postázó alkalmazás a dokumentummenedzsment és partnernyilvántartó rendszerrel együttműködve támogatja a postázás folyamatát, segíti a vállalat postai előkészítési feladatai, és a postai adminisztrációt.

 

Referenciák

Néhány jelentősebb NetRegister referenciánk