Skip to main content

100%-ban online Digitális Témahét a Petrikben

A járványügyi helyzet sem tántorította el a Petrik Lajos Budapesti Műszaki Szakképzési Centrumot a Digitális Témahét lebonyolításától, amely ezúttal 100%-ban online történt.

2020. március 30. és április 3. között került megrendezésre az évek óta egyre nagyobb sikerrel zajló Digitális Témahét, melyen az iskola harmadszorra vett részt, a CNW pedig - a tavalyi évhez hasonlóan - ismét külsős szakértőként támogatta a projektet. A projekt megkezdésekor kialakítottuk a weboldalak motorjait, valamint előzetes felkészítést tartottunk a résztvevőknek azok használatáról, hogy a diákok a design és a tartalmi elemek kialakítására koncentrálhassanak. A témahét során cégünk videókonferenciák formájában több szakmai területen is tanácsadással segítette a diákok munkáját.

 

A témahét élményei, tapasztalatai - 2020

Digitális Témahét - 2019

 

Az országos program fő célja, hogy a  diákok minél többféle változatos és kreatív iskolai projekt keretében fejlesszék digitális kompetenciájukat. A Digitális Témahét keretében megvalósuló projektek feladata, hogy a diákokat felkészítsék a digitális eszközök célzott és tudatos felhasználására, vagyis arra, hogy az infokommunikációs technológiákat hogyan használhatják komplex problémák megoldására.