Cégünk, a CNW Zrt. több éve szállít és fejleszt ügyfelei részére egyedi, cégre szabott, komplett azonosítás technikai (AutoID) megoldásokat. Szolgáltatásaink köre a tanácsadástól és rendszerfelméréstől kezdve, az optimális eszköz kiválasztásán át egészen a kialakított rendszerek üzembe helyezéséig, kellékanyagok beszerzéséig terjed. Erősségünk a teljes körű hardver/szoftver megoldások szállítása, kiemelten kezelve az AutoID rendszerek optimális működéséhez szükséges egyedi szoftverek fejlesztését és a teljes körű integráció megvalósítását.

Szolgáltatásaink:

 • Rendszertervezés:
  Vállaljuk azonosítás technikai rendszerek teljes körű tervezését és kivitelezését, az üzleti hatékonyság növeléséhez szükséges megoldások kiválasztását.
 • Szoftverfejlesztés
  Erősségünk az AutoID eszközökhöz kapcsolódó egyedi alkalmazások fejlesztése, valamint a hardver/szoftver elemek meglévő IT infrastruktúrába integrálása.
 • Eszköz értékesítés
  Azonosítás technikai termékek széles palettáját forgalmazzuk: adatgyűjtők, vonalkód és RFID olvasók, címke- és kártyanyomtatók, kiegészítő termékek, kellékanyagok beszerzésében állunk partnereink rendelkezésére.
 • Tanácsadás
  Az igényfelmérést követően szakértői segítséget nyújtunk az eszköz kiválasztásban, hogy ügyfeleink a vállalatuk számára legoptimálisabb megoldást használhassák.
 • Üzembe helyezés
  Segítséget nyújtunk a megvásárolt eszközök gyors üzembe helyezéséhez, beállításához.
 • Címkenyomtatás
  Rövid határidővel vállalunk kisebb mennyiségű vagy eseti címkenyomtatást. Szervezze ki a feladatokat, takarítson meg pénzt, időt, erőforrást.

További információk és termékek: www.ipariazonositas.hu