Nyertes KMOP pályázat NetRegisterX fejlesztésre

Sikeres pályázatunknak köszönhetően uniós támogatást nyertünk NetRegisterX web alapú elektronikus dokumentum- és munkafolyamat-kezelő rendszer kifejlesztésére.

Közel 6000 NetRegister felhasználó tapasztalatait, igényeit összegezve, valamint a következő évek várható gazdasági fellendülését és versenyképességünk megtartását figyelembe véve 2009. folyamán NetRegister rendszerünk továbbfejlesztése mellett döntöttünk. A fejlesztés idejének és költségeinek optimalizálására az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében pályázatot nyújtottunk be.

Sikeres pályázatunknak köszönhetően a CNW Zrt. a Közép-Magyarországi Operatív Program (KMOP-2009-1.1.4) keretén belül vállalati innováció támogatása tárgyában vissza nem térítendő uniós támogatást nyert el a "NetRegisterX web alapú elektronikus dokumentum- és munkafolyamat-kezelő rendszer kifejlesztése IBM és open-source technológiákra alapozva" projekt megvalósítására.

A támogatás segítségével mind a versenyszféra, mind a közszféra igényeinek megfelelő, könnyen kezelhető, webes felületű dokumentummenedzsment rendszer fejlesztését valósítjuk meg. A rugalmas, paraméterezéssel testreszabható NetRegisterX professzionális, költséghatékony megoldást nyújt bármilyen vállalati dokumentum, információ kezelésére, keresésére, megosztására, hozzáférési jogosultságainak szabályozására, illetve a dokumentumokhoz kapcsolódó feladatok folyamatba szervezésére. A NetRegisterX a munkafolyamatok elektronizálásával és az együttműködési lehetőségek kiterjesztésével megkönnyíti a szervezetek hatékony munkaszervezését, segíti a távmunka bevezetését, és a papírfelhasználás csökkentésével hozzájárul a környezetkímélőbb munkavégzéshez.
A projekt sikeres megvalósításának garanciáját a dokumentumkezelési megoldások fejlesztésben szerzett évtizedes tapasztalatunk és a már meglévő NetRegister termékben felhalmozott tudásunk jelenti.

  • A fejlesztési beruházáshoz 45%-os mértékű, 49.940.550,- Ft összegű vissza nem térítendő támogatást ítéltek meg cégünknek (azonosító szám: KMOP-1.1.4-09-2009-0124).
  • A támogatás forrását az Európai Regionális Fejlesztési Alap és az Új Magyarország Fejlesztési Terv, Közép-Magyarországi Operatív Programjának kerete finanszírozza.
  • A pályázatok kiírását a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség végzi, közreműködő szervezet a Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.