NetRegisterX projektzáró konferencia

A CNW Zrt. 2009-ben a Közép-Magyarországi Operatív Program keretén belül, vállalati innováció támogatása tárgyában, vissza nem térítendő uniós támogatást nyert el a "NetRegisterX web alapú elektronikus dokumentum- és munkafolyamat-kezelő rendszer" kifejlesztésére.

Az alkalmazás fejlesztési és tesztelési szakaszát lezártuk, így az elkészült termék bemutatására 2011. június 21-én az Expo Congress Hotelben lezajlott projektzáró konferencián került sor.

A "NetRegisterX - Webes dokumentumkezelési megoldások A-Z-ig" címmel megtartott eseményen cégünk meglévő és leendő üzleti partnerei mellett a sajtó képviselői, valamint a támogató szervezet munkatársa is tiszteletüket tették.

A nyitó előadáson Mészáros Tamás értékesítési igazgatónk köszöntette a hallgatóságot, ismertette a projekt eddigi eredményeit, majd az egységes tartalomkezelés üzleti előnyeiről tartott áttekintő előadást. Ezt követően már a NetRegisterX alkalmazásé volt a főszerep, a résztvevők élő szoftverbemutatók keretében ismerhették meg a webes felhasználói felületet, illetve a paraméterezéssel kialakított különböző célmegoldásokat. Keserű András fejlesztési üzletágvezető beszélt a szoftver több mint 10 éves múltjáról, valamint kiemelte az alkalmazás teljes körű testre szabhatóságát, és a pénzügyi, szakmai rendszerekkel, portálokkal való széleskörű integrációs lehetőségeket.

Éles rendszeren mutattuk be a szerződések, megrendelések naprakész nyilvántartását támogató Szerződéstár alkalmazást, egy számlajóváhagyást támogató megoldást, valamint a teljes személyzeti dokumentáció nyilvántartására megfelelő HR dokumentumtárat, illetve prezentációk keretében további célalkalmazásokról is szó esett.
 

A tanúsított, webes dokumentumkezelő alkalmazás szeptemberben kerül piacra. A NetRegisterX-et cégünk a későbbiekben felhő alapú szolgáltatásként is kínálja, ezzel az erőforrás hiánnyal küzdő kkv-k részére kívánjuk megkönnyíteni a szoftver használatba vételét.