IBM Datacap

Az IBM Datacap szoftverei a legfrissebb technológiák és innovációk alkalmazásával segítik elő a dokumentum-központú üzleti folyamatok (pl. számla és űrlapfeldolgozás) széles skálájának automatizálását.  Ezek a megoldások felgyorsítják a papíralapú dokumentumokon lévő adatok rögzítését, könnyebben hozzáférhetővé teszik az adatokat, valamint költséghatékonyabbá és pontosabbá teszik feldolgozási folyamatot.

A Datacap Taskmaster Accounts Payable Capture tervezése kifejezetten erőteljes vállalati alkalmazásifolyamat-automatizáláshoz történt, sorelemrögzítéssel, többoldalas számlák támogatásával és a megrendelés sorelemeinek összevetésével. A program bármilyen lapolvasóhoz illeszthető, fejlett optikai karakterfelismerés (OCR) használatával pontosan rögzíti a számla valamennyi kritikus adatát - a szállítóazonosítót, a dátumot, a tételsort és a végösszeget - amelyek így kézi adatbevitel nélkül eljutnak a vállalatirányítási (ERP) rendszerbe.

A Datacap Taskmaster Capture a költségek csökkentése és a dokumentumfeldolgozási folyamat hatékonyságának növelése érdekében automatizálja a dokumentumokból történő adatbevitelt, így segít a munkaerő-igényes dokumentum-előkészítés és manuális adatbevitel kiküszöbölésében a dokumentum-feldolgozás és indexelés korszerűsítése céljából.

A szoftver innovatív képességekkel segíti ügyfeleit a költséges sablonkészítés és -beállítás kiküszöbölésében. A program segítségével fejlesztés nélkül lehet új számlaformátumokat beállítani, minden szállító számlaképét és az adatmezők pozícióit automatikusan eltárolni. Különlegessége a konkurens termékekhez képest, hogy a licencelése nem a dokumentum mennyiségéhez kötött, hanem a felhasználók számához.

Az IBM Datacap termékek főbb előnyei:

  • Növeli az Ön szállítói számlákkal foglalkozó személyzetének termelékenységét.
  • Csökkenti a számlafeldolgozási költséget.
  • Javítja az adatpontosságot az adathibák okozta időveszteség egyidejű csökkentése mellett.
  • Javítja a megfelelőséget és a kötelezettségek átláthatóságát.
  • Segít a számlaengedmények érvényesítésében és a késedelmi díjak elkerülésében.
  • Csökkenti a hibás és ismételt számlakifizetések valószínűségét és ezáltal költségét.
  • Zökkenőmentes illeszkedést biztosít az ERP rendszerekhez.