Alkalmazásfejlesztés

Magyar Telekom Nyrt. az ország legnagyobb telekommunikációs szolgáltatója szakmai alapokon, illetve az üzemeltetési- és beruházási költségek figyelembe vételével, meglévő Lotus Domino/Notes alapú infrastruktúrájának Microsoft Exchange-re cserélése mellett döntött. Az áttérés azonban szükségessé tette a vállalat meglévő Domino alapú alkalmazásainak modernizálását és webes platformra ültetését.

Napjaink legdinamikusabb tartalomkezelő rendszert fejlesztő csapata az Alfresco. A cég vezető szakembereinek tapasztalatai széleskörűek és átfogják a tartalommenedzsment és a munkafolyamat vezérlés szinte minden területét. A cég alapítóinak vezető szerepe volt a piacon elsőként megjelenő integrált tartalomkezelő rendszer - az EMC Documentum programcsomag elkészítésében, valamint sokan közülük részt vettek a piac „nagyágyúinak” tartott: FileNet, OpenText, Interwoven és Vignette programcsomagok kifejlesztésében.

NetRegister

Azoknál a szervezeteknél, amelyek igazán nagy mennyiségű pályázat kezelését végzik, pusztán a dokumentumok számosságából adódóan olyan problémák ütik fel a fejüket, amelyek kisebb mennyiségek esetén szóba sem jönnek. Ott, ahol a napi beérkező postai küldemények csak több zsákban férnek el és a szkenner „etetéséhez” több dolgozó is szükséges, ott igazán robosztus rendszerre van szükség.