Alfresco

Az ECM rendszer kialakításának első lépése a digitalizálás, amikor a papíralapú, illetve a felhasználók által létrehozott dokumentumok különféle beviteli technológiák segítségével rögzítésre kerülnek. Egy digitalizáló és feldolgozó rendszer bevezetésének célja, hogy intelligens adatkinyerésre alkalmas megoldás kerüljön bevezetésre.

A hatékony információmenedzsmenthez az alábbi kulcsfeladatokat kell megoldani: az egyre növekvő mennyiségű strukturálatlan és strukturált tartalmak rendszerezése, kezelése, egyetlen példányban való tárolása, megőrzése, valamint a rejtett vállalati tudás feltárása és gyors, egyszerű elérésének biztosítása. Dióhéjban azt mondhatjuk, hogy össze kell kötni az információkat, alkalmazásokat, üzleti folyamatokat és az embereket.

Cégünk nevében hordozott profiljának, a rendszerintegrációnak keretében, valamint önálló tevékenységként is a kezdetektől foglalkozott alkalmazásfejlesztéssel. Sok éves múltra visszatekintő szoftverfejlesztési üzletágunk tevékenysége a fejlesztésen és tesztelésen túl kiterjed a rendszertervezés, projektvezetés területére is. Széleskörű tapasztalatokkal rendelkezünk egyedi dokumentum- és tartalommenedzsment megoldások IBM (Xpages, Domino, Filenet) valamint JAVA platformokon történő fejlesztése terén.