Moodle

A CNW Zrt. - a CONSACT Kft-vel közösen - közbeszerzési pályázat keretében nyerte el a Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal (továbbiakban MgSzH) ügyirat- és munkafolyamat kezelő rendszerének működtetéséhez és használatához szükséges tantermi és e-learning oktatási anyagok fejlesztését, valamint 3000 fő részére a képzés megszervezését, megtartását.

A Moodle ingyenes, nyílt forráskódú, platformfüggetlen, magyar nyelvű, böngészőben futó e-learning keretrendszer, mely képes kezelni a felhasználókat, tanulmányaikat, illetve a tananyagokat és az oktatásban résztvevők közötti kommunikációt.

Az e-learning olyan, térbeli és időbeli korlátoktól mentes, technológiával és módszertannal alátámasztott interaktív tanulási forma, amely egységes keretrendszerbe foglalja a tananyagokat, a tanulókat, az oktatókat, valamint a résztvevők közti kommunikációt és kollaborációt.

Cégünk nevében hordozott profiljának, a rendszerintegrációnak keretében, valamint önálló tevékenységként is a kezdetektől foglalkozott alkalmazásfejlesztéssel. Sok éves múltra visszatekintő szoftverfejlesztési üzletágunk tevékenysége a fejlesztésen és tesztelésen túl kiterjed a rendszertervezés, projektvezetés területére is. Széleskörű tapasztalatokkal rendelkezünk egyedi dokumentum- és tartalommenedzsment megoldások IBM (Xpages, Domino, Filenet) valamint JAVA platformokon történő fejlesztése terén.