IBM Lotus Domino / Notes

Az IBM Lotus Notes Traveler – amely gyakorlatilag a Lotus Notes mobil verziója –, mobiltelefonokról is biztonságos, kényelmes, valósidejű elérést biztosít az üzleti e-mailekhez, naptárbejegyzésekhez, kapcsolattartókhoz, címlistákhoz és teendőkhöz. A szoftver az iPhone, Symbian, Windows Mobile, és BlackBerry operációs rendszerek mellett ez évtől már a Google mobil platformját, az Android-ot is támogatja.

A NetFlow modulban az adott szervezet előre definiált, rögzített, és viszonylag összetettebb munkafolyamatait követhetjük nyomon. A munkafolyamatkezelő alkalmazás egyaránt alkalmas egyszerű jóváhagyási folyamatok és komplex ügyintézési folyamatok kötött folyamatmodell szerinti végrehajtására.

GROUP Technologies cég az elektronikus levelezés kezelésére az iQ.Suite program családot fejlesztette ki. A vállalati szférákban elterjedt levelezési rendszerek többségét támogatja, mint Lotus Domino, Microsoft Exchange és Microsoft SMTP és ISA szerver.

Az iQ.Suite csomag az elektronikus levelezés biztonságára, archiválására és termelékenységére, hatékonyságára ad megoldást. Az alkalmazás csomag több modul tetszőleges kombinációjából áll, a modulok egy felületről kezelhetők, központosítottan adminisztrálhatók.

iQ.Suite modulok:

IBM Lotus Domino

Az IBM Lotus Domino szerver már több mint 20 éve elérhető a felhasználók számára, hogy közös platformra helyezze a csoportmunkát, elektronikus levelezést, adatbázis-szerver szolgáltatásokat és az alkalmazás-szerverek által nyújtott lehetőségeket. A négy említett korai fő irány mára a Lotus Domino és Notes rendszereket még több feladatra tette alkalmassá.  Így mára a Lotus rendszerek lehetőségei között megtaláljuk a vastag-klienssel történő levelezést, a csoportmunka támogatását és előtérbe helyezését, kitűnő platformot az üzleti alkalmazásaink számára, központi címtárat.

Az információs korszak vívmányainak hatására komplex munkakörnyezetek alakultak ki, egyre jellemzőbb a távmunka és a munkaidőn túli munkavégzés, az országhatárok elmosódnak, a munkaerő új generációja jelenik meg új szokásokkal. Mindezek a hatások formálják a vállalatokat, melyek a kihívásokra folyamatos szervezeti változásokkal, mátrix rendszerű szervezeti felépítéssel, felvásárlásokkal és összeolvadásokkal, együttműködésre épülő folyamatokkal, specializációval reagálnak.

Cégünk nevében hordozott profiljának, a rendszerintegrációnak keretében, valamint önálló tevékenységként is a kezdetektől foglalkozott alkalmazásfejlesztéssel. Sok éves múltra visszatekintő szoftverfejlesztési üzletágunk tevékenysége a fejlesztésen és tesztelésen túl kiterjed a rendszertervezés, projektvezetés területére is. Széleskörű tapasztalatokkal rendelkezünk egyedi dokumentum- és tartalommenedzsment megoldások IBM (Xpages, Domino, Filenet) valamint JAVA platformokon történő fejlesztése terén.