CNW

A CNW Zrt. 2009-ben a Közép-Magyarországi Operatív Program keretén belül, vállalati innováció támogatása tárgyában, vissza nem térítendő uniós támogatást nyert el a "NetRegisterX web alapú elektronikus dokumentum- és munkafolyamat-kezelő rendszer" kifejlesztésére.

Az alkalmazás fejlesztési és tesztelési szakaszát lezártuk, így az elkészült termék bemutatására 2011. június 21-én az Expo Congress Hotelben lezajlott projektzáró konferencián került sor.

A NetRegisterX cégünk webes felületű, testreszabható Xpages alapon fejlesztett dokumentummenedzsment alkalmazása.

 

A NetRegisterX dokumentummenedzsment rendszer Szerződéstár modulja teljes körű megoldást nyújt a szerződések egységes és központi nyilvántartására és kezelésére. Az alkalmazás a szerződések előkészítési fázistól kezdve, a munkafolyamat-menedzsmenttel támogatott jóváhagyáson át az archiválásig, a szerződéskezelés teljes életciklusát támogatja.

Az IBM Lotus Notes Traveler – amely gyakorlatilag a Lotus Notes mobil verziója –, mobiltelefonokról is biztonságos, kényelmes, valósidejű elérést biztosít az üzleti e-mailekhez, naptárbejegyzésekhez, kapcsolattartókhoz, címlistákhoz és teendőkhöz. A szoftver az iPhone, Symbian, Windows Mobile, és BlackBerry operációs rendszerek mellett ez évtől már a Google mobil platformját, az Android-ot is támogatja.

A NetPost postázó alkalmazás a dokumentummenedzsment és partnernyilvántartó rendszerrel együttműködve támogatja a postázás folyamatát, segíti a vállalat postai előkészítési feladatai, és a postai adminisztrációt. Nyilvántarthatók benne a levelek, nyomtatványok, küldemények kézbesítéséhez szükséges postázási paraméterek, pl.: típus, méret, súly, ajánlott, tértivevény, ragszám stb. Használatával központi vagy elosztott postázás is megvalósítható tetszőleges számú postakönyvvel.

Az elektronikus iratkezelés és ügyvitel alapját képezi a jól áttekinthető, pontos, naprakész partnernyilvántartás. A NetContact partnernyilvántartóval - mely a NetRegisterX részét képezi, - a vállalat üzleti partnereit, vásárlóit, megrendelőit, versenytársait különböző igényekre szabott kategóriák szerint tarthatja nyilván.

NetRegister

A NetFlow modulban az adott szervezet előre definiált, rögzített, és viszonylag összetettebb munkafolyamatait követhetjük nyomon. A munkafolyamatkezelő alkalmazás egyaránt alkalmas egyszerű jóváhagyási folyamatok és komplex ügyintézési folyamatok kötött folyamatmodell szerinti végrehajtására.

Iratkezelés