Alkalmazásintegráció

Cégünk egyik alappillérének a rendszerintegrációt tekinti, ahogy ez a nevében is megjelenik. A különböző alkalmazások, termékek integrációja sok éves tapasztalattal rendelkező munkatársakkal és több szakmai csoportunk együttműködésével történik.

 

Alkalmazásintegráció területén különböző piacvezető gyártók termékeinek integrálásával foglalkozunk, pl.:  IBM, Microsoft, Group Technologies, Extracomm, valamint open source gyártók.

 

Cégünk - másfél évtizedes gyakorlatára és magasszintű partnerségi viszonyára alapozva - esősorban IBM termékekre építi munkáját. Az IBM szoftver palettájából a Lotus Domino/Notes-ot ajánljuk a csoportmunka, levelezés és dokumentumkezelés támogatására, valamint kisegítő termékként a jelenlegi infrastruktúrába integrálni valamely részfeladat ellátására. Fejlesztési aldiviziónk az IBM WebSphere alkalmazás- és portálszerverre is készít alkalmazásokat, valamint jó referenciákkal rendelkezünk a minősített adatcserét biztosítő IBM MQ termékkel is.

 

Kiváló megoldásokkal rendelkezünk levelező szervereken és alkalmazásokban tárolt dokumentumok archiválásában és dokumentum életút menedzselésében, valamint dokumentumok digitalizálásába, illetve ehhez kötődően automatikus osztályozásában és besorolásában. Mindezen megoldásokat tartalomkezelő rendszerekkel integrálva további lehetőségek nyílnak meg a dokumentummenedzsment kiterjesztése terén.

 

Faxok elektronikus fogadása, küldése , feldolgozása esetében minden igényre kiterjedő megoldást tudunk nyújtani az Extracomm cég Extrafax megoldásával vagy a GFI fax szerverrel. E-learning megoldásinkkal pedig lehetőség nyílik akár a vállalati portálon elérhető oktatási anyag elhelyezésére, akár az oktatottak minősítésére.