Skip to main content
 • Berecz Ádámmal, a CNW Redszerintegrációs Zrt. vezető tanácsadójával beszélgettünk IT biztonsági, valamint mobileszköz és alkalmazásmenedzsment trendekről és megoldásokról.

   

 • Lezárult a PIAC_13 pályázat támogatásával a CNW Rendszerintegrációs Zrt. és a nyomelemző rendszerek kialakításában nagy tapasztalattal rendelkező Seacon Europe Kft. „CANbus Logalyser” néven – gépjárművekben keletkező digitális és analóg adatok gyűjtésén és elemzésén alapuló, flotta-üzemeltetést támogató intelligens elemző rendszer fejlesztése.

   

 • Tovább csökkenthetik kiadásaikat a fuvarozással foglalkozó vállalatok az olyan új közlekedésinformatikai megoldásokkal, mint az üzemanyag összetételének elemzése, illetve az abroncsnyomásra vonatkozó adatok valósidejű továbbítása – hangzott el a WebEye Magyarország szervezésében immár második alkalommal megrendezett Üzleti Reggelin. A szakmai rendezvényen közlekedésinformatikai és logisztikai szakértők ismertették a legújabb fejlesztések eredményeit.

   

 • A CNW Rendszerintegrációs Zrt. és a nyomelemző rendszerek kialakításában nagy tapasztalattal rendelkező Seacon Europe Kft. „CANbus Logalyser” néven – gépjárművekben keletkező digitális és analóg adatok gyűjtésén és elemzésén alapuló, flotta-üzemeltetést támogató intelligens elemző megoldást fejleszt a Magyar Kormány támogatásával, a Kutatási Technológiai Innovációs Alap finanszírozásával.

   

 • Egy kormányzati egészségügyi háttérintézménynél átadott IBM Websphere 8 alapú portál megoldásról Mészáros Tamással a CNW Zrt. értékesítési igazgatójával beszélgettünk.

   

 • Az alábbi cikkben a bejövő és kimenő számlákhoz kapcsolódó költségek csökkentésére mutatjuk be a CNW Zrt. számlahitelesítő és archiváló megoldását.

   

 • A Personal Hungary rendezvényre kilátogató HR vezetőket megkérdezve arra a következtetésre jutottunk, hogy egyre több döntéshozót foglalkoztat a vállalati közösségépítés témaköre, hiszen bevezetésével egy tudásalapú világban számtalan előnyre tehet szert a szervezet. - összegezte szakkiállításon szerzett tapasztalataikat Mészáros Tamás, a CNW Zrt.

 • A Personal Hungary kiállítás kapcsán a vállalati képzésmenedzsment informatikai támogatásáról beszélgettünk Mészáros Tamással, a CNW Zrt. értékesítési igazgatójával.

   

 • A munkahatékonyság fokozására és így a vállalati eredmények növelésére számtalan módszer létezik. A CNW Zrt., mint IT megoldásszállító természetesen elsősorban az informatikai megoldásokat helyezi előtérbe. Jelen cikkünkben Mészáros Tamás, a CNW értékesítési igazgatója egy olyan megoldásról írt, amellyel nagymértékben racionalizálhatók mind az eszközmenedzsmenthez, mind az ügyfélszolgálathoz kapcsolódó folyamatok.

   

 • Az IBM Magyarország és a CNW Zrt. közös szervezésében "Vállalati közösségi és mobil megoldások az üzlet szolgálatában" címen megrendezésre kerülő konferencia kapcsán Mészáros Tamás, a CNW értékesítési igazgatója nyilatkozott a hazai tapasztalatokról.