Skip to main content
  • A Silvy-Sped Kft. nemzetközi fuvarozással foglalkozó vállalat, nagyságrendileg tucatnyi autóból álló tehergépjármű flottával rendelkezik és Európa szerte végez közúti fuvarozási tevékenységet. Az elmúlt években többször előfordult probléma a járművek gumiabroncsaival, szivárgások, túlmelegedés és esetenként defektek akadályozták a szállítási hatékonyság növelését.

  • Napjainkban komoly kockázatot vállal az a szállítmányozó, aki túlterhelt járművel végez áruszállítást. A szállítmányozó elemi érdeke, hogy pontosan ismerje a rakomány súlyát és elkerülje a túlsúlyból származó büntetést. Az RFID (elektromágneses elven működő azonosítás) használatával a küldemények súlyának regisztrálása jelentősen megkönnyíthető.

  • Az Állami Egészségügyi Ellátó Központ (ÁEEK) részére 5 éve végezzük Lotus Domino szerverek és az általunk fejlesztett és bevezetett NetRegister iktatórendszer üzemeltetését és karbantartását.

     

    Az üzemeltetési szerződés, illetve külön projektek keretében:

  • A CNW Zrt. - a CONSACT Kft-vel közösen - közbeszerzési pályázat keretében nyerte el a  Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (továbbiakban NÉBIH) ügyirat- és munkafolyamat kezelő rendszerének működtetéséhez és használatához szükséges tantermi és e-learning oktatási anyagok fejlesztését, valamint 3000 fő részére a képzés megszervezését, megtartását.

    A képzés a NÉBIH munkatársai részére az alábbi ismeretek átadását célozta meg: