Skip to main content

Versenytámogató rendszerünk az Országos Víziközmű Szerelőversenyen

2017. szeptemberében immár 16. alkalommal szervezte meg a Magyar Víziközmű Szövetség az Országos Víziközmű Szerelőversenyt , amelyhez az idei évben a Szegedi Vízmű Zrt. kapcsolódott be társszervezőként. A közel 30 csapat részvételével megvalósult rendezvény célja az ivóvízellátás területén dolgozó szakemberek elméleti és gyakorlati felkészültségének megmérettetése, szakmai elkötelezettségének erősítése és a víziközmű ágazat társadalmi elismertségének növelése volt.

 

A verseny egyik feladata egy szakmai teszt megoldása volt, ahol a szerelő csapatok tableteken kapták meg a kérdéseket és a válaszlehetőségeket, kérdésenként 1 perc válaszadási idővel.
A CNW feladatát képezte a teszt kérdések és válaszok megjelenítési felületének megtervezése, tabletre optimalizálása, és a felhő alapú játék programozása: időzítések, pontozás, eredmény összesítés, helyezés követés, stb. Az adott válaszok alapján a verseny alatt - kivetítőkön keresztül -  élőben követhették a nézők és a zsűri a versenyben résztvevők helyezését, pontszámát.
A tableteken futó böngészőkre optimalizált játék elkészítésénél a legújabb webes technológiákat használtuk fel a felhasználói élmény fokozása miatt. A megvalósítás során kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy a felhasználók egyszerre kapják meg a kérdéseket, lehetőség legyen kép, videó beillesztésére a kérdéseknél.