Skip to main content
 • Karácsonyi üdvözlet

 • A SPEDCLOUD fuvarokmánykezelő alkalmazás segítségével a fuvarokmányok és fuvarszervezési információk, dokumentumok digitalizálása és kétirányú továbbítása hatékonyan, tökéletes minőségben, időveszteség nélkül megoldható.

   

 • 2017. szeptemberében immár 16. alkalommal szervezte meg a Magyar Víziközmű Szövetség az Országos Víziközmű Szerelőversenyt , amelyhez az idei évben a Szegedi Vízmű Zrt. kapcsolódott be társszervezőként. A közel 30 csapat részvételével megvalósult rendezvény célja az ivóvízellátás területén dolgozó szakemberek elméleti és gyakorlati felkészültségének megmérettetése, szakmai elkötelezettségének erősítése és a víziközmű ágazat társadalmi elismertségének növelése volt.

   

 • IBM szoftverlicencek, adatbáziskezelők, VIR rendszerek, ezek fejlesztőeszközei, bővítése, kiegészítése, meghosszabbítása, verzió-követése, cseréje, és új szoftverlicencek beszerzése és kapcsolódó szolgáltatások teljesítése (KM03SLIC17) kapcsán állunk központosított közbeszerzés hatálya alá tartozó ügyfeleink rendelkezésére.

   

 • Április 26-án a CNW Zrt. előadóként vett részt a SecWorld 2017 konferencián, ahol idén is az IT biztonság volt a rendezvény fókuszában. Az eseményen Bezák Gergely kollégánk "Fenyegetések a radarképen - intelligens, integrált segítség" címmel tartott előadást a fenyegetés észlelés, támadás detektálás, valamint mobileszköz védelem témakörében, és válaszolt a konferenciát záró kerekasztal beszélgetés során felmerült kérdésekre.
  Bezák Gergely előadásának megtekintése .

 • Az IBM proaktív végpont biztonsági megoldással, EDR-rel (Endpoint Detection and Response) bővítette BigFix termékét . Így az eddigi "incidens - válasz" metódusról a felhasználók át térhetnek a korszerűbb "folyamatos megfigyelés - elhárítás" folyamatra, amelynél a támadás felderítés viselkedési minták elemzése alapján történik. Az EDR alkalmazás segítségével visszafejthető a támadás, az észleléstől egészen a gyökér okok felderítéséig.