A CNW Zrt. - a CONSACT Kft-vel közösen - közbeszerzési pályázat keretében nyerte el a Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal (továbbiakban MgSzH) ügyirat- és munkafolyamat kezelő rendszerének működtetéséhez és használatához szükséges tantermi és e-learning oktatási anyagok fejlesztését, valamint 3000 fő részére a képzés megszervezését, megtartását.

Strukturált számítógéphálózatok tervezése, építése, átalakítása árnyékolatlan, árnyékolt, vagy érpáronként árnyékolt rézkábelekkel, optikai kábelekkel, piacvezető gyártók szerelvényeinek és menedzselhető rendezőszekrényeinek felhasználásával.

Mára életünk kulcstényezőjévé vált a mobilitás, az azonnali reagálás, különösen igaz ez a kormányzati, közéleti szereplőkre. Így a Köztársasági Elnöki Hivatalnál (KEH) is felmerült az igény, hogy Schmitt Pál köztársasági elnök és hivatalának munkatársai e-mailjeiket és naptárukat mobil eszközökön keresztül, azaz helytől és időtől függetlenül, bármikor kényelmesen elérhessék.

A MAVIR Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító Zrt. (MAVIR Zrt.) a magyar villamos energia rendszer megbízható, hatékony és biztonságos irányításával biztosítja az energia-piac működését, további bővítését, valamint az egyenlő hozzáférést a rendszerhasználók számára. A vállalat informatikai osztályának felügyelete alá tartozó eszközök és rendszerek üzemeltetés-támogatása 2011-ig több, egymástól független Service Desk rendszerben valósult meg, amely a szervezeti átalakítások és a hozzájuk fűződő új feladatok kapcsán konszolidációra szorult.

Magyar Telekom Nyrt. az ország legnagyobb telekommunikációs szolgáltatója szakmai alapokon, illetve az üzemeltetési- és beruházási költségek figyelembe vételével, meglévő Lotus Domino/Notes alapú infrastruktúrájának Microsoft Exchange-re cserélése mellett döntött. Az áttérés azonban szükségessé tette a vállalat meglévő Domino alapú alkalmazásainak modernizálását és webes platformra ültetését.

A Silvy-Sped Kft. nemzetközi fuvarozással foglalkozó vállalat, nagyságrendileg tucatnyi autóból álló tehergépjármű flottával rendelkezik és Európa szerte végez közúti fuvarozási tevékenységet. Az elmúlt években többször előfordult probléma a járművek gumiabroncsaival, szivárgások, túlmelegedés és esetenként defektek akadályozták a szállítási hatékonyság növelését. A járművek felépítéséből adódóan mind a belső kerekek, mind a pótkocsin lévő abroncsok hibáit csak későn vagy egyáltalán nem tudta észrevenni a sofőr, így sok esetben csak akkor derült fény a problémára, mikor már csak az abroncsok cseréje jelentett megoldást. Ekkor a hiba elhárítása természetesen már magasabb javítási és abroncsvásárlási költségeket, szervezési többletmunkát, illetve esetenként késedelmet okozott.
A fenti abroncs problémák megoldására a Silvy-Sped Kft. cégünk RFID alapú abroncsnyomás mérő rendszerét választotta.

A BÁCSVÍZ Zrt. 1950. óta végez közműves ivóvíz- és csatornaszolgáltatást Észak-Bács-Kiskun megyében. A vállalat a Duna-Tisza közén, 36 településen nyújt közműves ivóvíz-szolgáltatást, a szennyvízcsatorna-hálózattal ellátott települések száma pedig 15. A települési és regionális vízművek működése teljes körűen automatizált, az irányítást és a felügyeletet 5 üzemmérnökség központi műveiből látják el.
A Bácsvíz Zrt. és a CNW Zrt. először 2008-ban kerül üzleti kapcsolatba egymással és az elmúlt évek során folyamatos együttműködés alakult ki közöttük.