Skip to main content

Egyéb

CNW által fejlesztett célalkalmazások

 

Egyedi fejlesztések

Cégünk sok éves, nagyvállalati környezetben szerzett, szoftverfejlesztési tapasztalattal rendelkezik. Több sikeres fejlesztésben vettünk részt a gyógyszeriparban, az államigazgatásban, a pénzügyi szektorban és a szállítmányozó vállalatok körében.

 

CANlog

A CANbus Logalyser a gépjárművekben keletkező digitális és analóg adatok gyűjtésén és elemzésén alapuló, flotta-üzemeltetést támogató intelligens elemző rendszer.

 

 

Fuvarokmánykezelés

Fuvarokmányok és fuvarszervezési információk, dokumentumok digitalizálása és kétirányú továbbítása. Hatékonyan, időveszteség nélkül.

 

Service Desk

Cégünk OTRS alapú Service Desk megoldásaival megrendelőink mérhetővé tehetik és egységes, szabályozott keretek közé terelhetik ügyfélszolgálati és egyéb erőforrás igényes támogatási folyamataikat.

 

FlowHRM

A FlowHRM professzionális, moduláris felépítésű, webes felületű, funkcionalitásában folyamatosan bővíthető HR menedzsment alkalmazás. Használata papírmentessé teszi az adminisztrációt és könnyen kezelhetővé a személyügyi folyamatokat, adatokat.

 

Szerkesztőségi rendszer

PANDA szerkesztőségi rendszer a kiadvány szerkesztési munkafolyamatok összefogásának és kézben tartásának egyszerűsítésére.