E-learning

A vállalati e-learning és képzésmenedzsment megoldások piacán a CNW kiemelkedő tapasztalatokkal rendelkezik komplex, testre szabott megoldások kialakítása, valamint az oktatási keretrendszer és a megrendelő meglévő rendszereinek integrációja terén. Az új alkalmazást a vállalatnál már működő tanulmányi, HR és kommunikációs rendszerek, illetve eszközök és az e-learning megoldás közötti kapcsolódási pontok kiépítésével tesszük a vállalati vérkeringés szerves részévé.

  • Az oktatási rendszer bevezetése előtt támogatást nyújtunk a vállalati igények, követelmények felméréséhez, hatékony képzésmenedzsment rendszer kialakításához, az optimális tanulási utak és vizsgarend kialakításához.
  • Teljes körűen lebonyolítjuk az e-learning rendszerekhez kapcsolódó informatikai feladatokat, így a keretrendszer paraméterezését, egyedi funkciók fejlesztését, céges arculati előírásoknak megfelelő felület kialakítását.
  • Vállaljuk a bevezetett rendszerek üzemeltetését, karbantartását, adminisztrációs feladatait.
  • E-learning rendszereink nem csak telepített megoldásként, hanem SaaS alapon, szolgáltatás formájában is igénybe vehetők.
  • Vállaljuk továbbá meglévő tananyagok e-learning rendszerbe konvertálását, importálását, valamint új tananyagok fejlesztését.

A CNW által javasolt ingyenes, nyílt forráskódú e-learning keretrendszer minden oktatással kapcsolatos tevékenységre megfelelő megoldást ad. Alkalmas e-learning tanfolyamok, tantermi vagy vegyes képzésben megvalósuló kurzusok támogatására, tartalomkezelő funkcióinak köszönhetően pedig támogatja bármilyen típusú és formátumú elektronikus tananyag létrehozását. Egyetlen rendszerben képes nyilvántartani és kezelni a felhasználókat, oktatókat, tanfolyamokat és tananyagokat, mérni a tanulók előremenetelét, valamint dokumentálni eredményeiket. Az e-learning rendszerekben web 2.0-es eszközök széles tárháza (fórum, blog, fogalomtár, szavazások, kérdőívek, csevegés, felhasználói profil stb.) támogatja az oktatásban résztvevő szereplők közötti hatékony kommunikációt és együttműködést.

A vállalat oktatási igényeinek, szervezeti és humán adottságainak feltérképezése után megtervezett, és kellő szakértelemmel kialakított e-learning rendszereinkkel egységes, követhető képzés és tananyagmenedzsment valósítható meg, továbbá lehetőséget biztosít vállalati kompetenciamenedzsment rendszer kialakítására is.

További cikkeink e-learning témában: