Cégismertető

CÉGBEMUTATÓ

Cégünk a CNW Zrt. magyar tulajdonú üzleti vállalkozás, 1994 óta a hazai informatikai piac jelentős szereplője, nemzetközi gyártók által elismert, pénzügyileg stabil, innovatív információtechnológiai szolgáltató cég.

Évtizedes tapasztalatokkal rendelkezünk vállalati tartalomkezelő és dokumentummenedzsment rendszerek kialakításában, információmenedzsmenthez kapcsolódó szoftverek fejlesztésében, valamint IT rendszerek üzemeltetése és felügyelete terén. Jelentős referenciáink vannak továbbá e-learning megoldások szállításában, integrációjában és testre szabásában. A felsorolt területeken kész alkalmazásokkal és sokrétű szolgáltatásokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére, melyekben a legfejlettebb technológiai háttér ötvöződik cégünk sok éves tapasztalatával és szaktudásával.

1998 óta rendelkezünk ISO tanúsítvánnyal, teljes tevékenységünket az ISO 9001:2008-as szabvány alapján végezzük. Komplex rendszereknél a sikeres, gyors fejlesztés és bevezetés érdekében a nemzetközileg elfogadott fejlesztési és projektmenedzsment módszertanokat és eszközöket alkalmazzuk.

Cégünk több nemzetközi szoftver- és hardvergyártó magyarországi partnereként birtokolja mindazt a speciális tudást és gyártói támogatást, amelyek segítségével a megoldások és szolgáltatások széles körét magas színvonalon tudjuk nyújtani ügyfeleinknek. Meggyőződésünk, hogy egy szervezet sikere elsősorban a benne dolgozó embereken múlik, ezért munkatársaink folyamatosan nemzetközi vizsgákkal és oklevelekkel is igazolt belföldi és külföldi képzésben részesülnek. Palettánkon a nemzetközi szoftvergyártók megoldásai mellett jelentős súllyal szerepelnek a legnépszerűbb open source alkalmazások és keretrendszerek is.

A trendeknek megfelelően a vállalati alkalmazások jelentős része már jelenleg is webes felhasználói felülettel rendelkezik, ezért a CNW-nél mind a technológiák kiválasztásánál, mind a termékfejlesztés során a webes megoldásokat helyezzük előtérbe. Újonnan fejlesztett alkalmazásainkat okostelefonra és tabletre egyaránt optimalizáljuk, mivel elterjedésükkel párhuzamosan egyre gyakrabban felmerülő igény bizonyos alkalmazások - levelező és csoportmunka rendszerek, dokumentumkezelő megoldások, stb. - implementálása a fenti eszközökre.

A mobilitást támogató alkalmazások mellett egyre népszerűbbek a szolgáltatás formájában kínált szoftveres megoldások (Software as a Service – SaaS), melyek főleg a kis- és középvállalatok számára kínálnak költséghatékony alternatívát az információk biztonságos, felügyelt, naprakész kezeléséhez. Cégünk SaaS/private cloud alapon nyújtott szolgáltatásai között dokumentumkezeléshez kapcsolódó célalkalmazások, online kollaborációt támogató rendszerek, valamint e-learning megoldások egyaránt megtalálhatók.

Filozófiánk

  • Célunk innovatív, környezetbarát, vezető technológiák felhasználásával olyan IT rendszerek fejlesztése, létrehozása, üzemben tartása, amely a személyek, kapcsolatok, szervezetek közötti kommunikáció megvalósításával biztosítja a hatékony kollaborációt.
  • Az általunk tervezett, fejlesztett és bevezetett rendszerek értékálló megoldások, támogatják ügyfeleink versenyképességét, sikerességét, és nagymértékben hozzájárulnak a hatékony üzletmenet kialakításához.
  • Céljainkat a vevőközpontúság, a hosszú távú kapcsolatok kiépítése, minőség- és környezettudatosság, valamint a folyamatos fejlődés elvei alapján kívánjuk elérni és megvalósítani.

A CNW Zrt. az évek során számtalan közepes és nagyobb informatikai projektet valósított meg sikeresen az államigazgatásban és a versenyszféra szinte minden területén. Partnereinkkel hosszú távú, kölcsönösségen alapuló együttműködésre törekszünk, amelynek célja olyan rendszer vagy szolgáltatás megvalósítása, amely hozzájárul ügyfelünk üzleti céljainak megvalósításához. Minőségi szolgáltatásaink, kimagasló szaktudású munkatársaink, valamint folyamatosan bővülő és visszatérő ügyfélkörünk bizonyítják, hogy az általunk képviselt szakterületeken sikerrel valósítottuk meg célkitűzéseinket.

Tevékenységünk során kiemelt figyelmet fordítunk a környezet megóvására. Energiatakarékos berendezéseket és újrahasznosított papírt használunk, a leselejtezett IT eszközöket összegyűjtjük, és újrahasznosító cégekhez juttatjuk el. Az általunk fejlesztett és bevezetett e-learning, dokumentummenedzsment, számlakezelő, stb. megoldások segítségével ügyfeleink is csökkenthetik munkahelyük környezetterhelő hatásait.

A CNW Zrt. kiemelt társadalmi szerepvállalását hangsúlyozva folyamatosan támogatunk alap- és középfokú oktatási intézményeket.

 

ElőnézetAttachmentSize
cnw_20old_prosi_72dpi.pdf1.04 MB